ESMUVI, Escola de Música, neix gràcies a l'esforç de diverses associacions musicals de la ciutat de Vinaròs, Coral Infantil Misericòrdia, Colla de Dolçaina i Tabal, Montsià Maestrat Música, Ball de Dimonis de Vinaròs i Coral Juvenil Sant Sebastià, per a crear un nou marc formatiu musical on es desenvolupen tots els diferents àmbits que la música ens ofereix.

La nostra oferta formativa tindrà cinc àrees definides: l'aula de coneixements musicals, l'aula de música vocal, l'aula de música instrumental, l'aula de música tradicional, l'aula de música moderna, l'aula de dansa i l'aula de teatre per així oferir un espai educatiu a tots els diferents  interessos i col·lectius musicals i artístics.

L'ESMUVI vol crear una oferta diversificada per al més ampli ventall d'edats i permetre així l'aprenentatge de la música al llarg de la vida. D'aquesta manera, es tindrà especial interès tant en l'aprenentatge primerenc de la música per a xiquets i xiquetes, com per a persones adultes.
Un dels objectius educatius de l'escola és fer de la música un mitjà d'expressió, tant per al públic amateur com per als que vulguen dedicar-se més profundament, es tindrà com a centre de l'aprenentatge a l'individu i les seues pròpies necessitats i interessos musicals.
Dins l'aula de música tradicional tindrem els instruments tradicionals de les nostres terres com són la dolçaina i la percussió tradicional amb el tabal.
Activitats, assajos i actuacions d'esmuvi batucada
Els nostres professors han estat sel·leccionats atenent les seues qualitats musicals, pedagògiques i humanes.
Dins l'aula de música instrumental treballarem tota la part d'instruments de corda: violí, viola, violoncel i els diferents grups orquestrals i de música de cambra. També el piano i la guitarra clàssica.
L'aula de corda a l'ESMUVI, esdevé una alternativa educativa en l'àmbit musical de la nostra comarca.

Mitjançant l'amor per la música i l'instrument, i potenciant el talent natural de l'alumne es forma l'artista i s'eixampla el sentiment.
Article de gran importància per a saber que cal fer i no equivocar-nos en els interessos musicals tant d'alumnes com dels nostres fills.
Dins l'aula de música moderna tindrem la guitarra elèctrica, el baix elèctric, la bateria, percussió llatina i cant modern.
pàgines: 1 2 3

Subscriu-te als nostres correus de notícies

El teu nom:

El teu correu electrònic:


Seguix-nos en: facebook
DilemaGrafic


tel.: +34 964 828 884