RETOCS

Som un duet format per Jordi Sanç a les percussions i Raquel Pérez a la veu.

 Ambdós, som Mestres de música, des de fa més de vint anys, cadascú dins de la seua disciplina. Hem format i formen part de diferents agrupacions musicals. 

Ens apassiona, rebuscar en el passat per poder portar al present les músiques dels nostres avantpassats, per tal de conèixer la nostra història  i que segueixin vives en el futur. 

Retocs  neix amb la voluntat de fer reviure la música d’arrel des d’un punt minimalista, amb percussions tradicionals de la terra i veu.

El repertori és tradicional, tant en l’estil com en el fet de sentir, així que si vols  fer un viatge pel nostre passat musical i reviure moments, al mateix temps que coneixes músiques que formen part de la història uneix-te a nosaltres. Intentarem nodrir l’ànima i remoure els sentits, en la senzillesa de la veu i les percussions, que són els instruments més antics i que constitueixen la matèria primera musicalment parlant, omplint-nos de les bones vibracions que tenen les músiques dels nostres avantpassats que ens uneixen i connecten amb la mare Terra i recordant la història.

Farem una passejada musical pel Maestrat, per conèixer de prop les nostres arrels, que és part important de la nostra història i patrimoni, sense oblidar-nos de visitar altres indrets del nostre entorn cultural comú. Fins i tot viatjarem  al nord de la península Ibèrica per mostrar alguna peça.

 

“Qui coneix els seus orígens, coneix la seua identitat”.

Contacta per qualsevol dubte amb nosaltres

Telèfon: +34 648 472 401

Direcció: Sant Francesc 68, 12500 Vinaròs                  

Horari d’atenció : De dilluns a divendres de 16:30h a 19:30h