ESMUVI Escola de Música de Vinarós

ESMUVI, Associació Escola de Música de Vinaròs, neix l’any 2010 gràcies a l’esforç de diverses associacions musicals de la ciutat de Vinaròs, per a crear un nou projecte pedagògic i musical i on donar cabuda i espai a tots els diferents àmbits que la música ens ofereix.

Dins d’ESMUVI pots trobar i disfrutar de moltes experiències musicals i artístiques que hem anat creant durant els nostres anys de vida dins del gran nostre objectiu d’obrir camins musicals i artístics.

Oferim sensibilització i llenguatge musical per a totes les edats, instruments tradicionals, vocals, clàssics, de vent, de percussió i els més moderns, així com grups corals, instrumentals, combos moderns, Jazz Band, Batucada, Dansa, Capoeira i més activitats que hauran en el futur on totes les edats poden participar.

L’ESMUVI vol crear una oferta diversificada per al més ampli ventall d’edats i permetre així l’aprenentatge de la música al llarg de la vida.

Les nostres instal·lacions són molt modernes i adaptades a les exigències actuals i com no, una escola de música moderna ha de tenir un gran ventall de materials educatius i instruments musicals per a que els alumnes avancen correcta i ràpidament. Disposem de pantalles interactives, molts instruments de percussió, un banc d’instruments de corda, vent metall i vent fusta amb instruments nous i el més important i del que estem molts orgullosos, d’un professorat qualificat i amb una gran adaptabilitat cap als alumnes i experiencia amb els estils musicals més diversos.

Contacta per qualsevol dubte amb nosaltres

Telèfon: +34 648 472 401

E-mail: info@esmuvi.com

Direcció: Sant Francesc 68, 12500 Vinaròs                  

Horari d’atenció : De dilluns a divendres de 16:30h a 19:30h