La comparsa ESMUVI va aparèixer l’any 2015 al fer-nos sòcis de l’associació Comissió Organitzadora del Carnaval de Vinaròs i on els seus sòcis passen a denominar-se Comparsa per així poder participar de les activitats que s’organitzaen al Carnaval de Vinaròs.

No obstant, ja abans la Batucada d’ESMUVI va començar a sortir ja al 2011 en alguna desfilada del Carnaval com a lliure i en algun altre acte ja que la batucada,la música Brasilera i el carnaval de Vinaròs van intimament relacionats.

La nostra escola poc a poc ha anat implicant-se cada vegada més dins dels actes del Carnaval i formant una part important d’ell, creant importants espectacles per a la gala de les reines.

La temàtica de la nostra comparsa es basa amb la cultura brasilera del candomble i dels seus orishas(deus) dels quals cada any agafem la nostra temàtica.

La comparsa està formada per músics, ballarines, artistes convidats… per a recrear una desfilada basada amb Brasil i amb ritmes de Samba no pé, samba reggae, samba afro, AXÉ i temes coneguts de la cultura afrobasilera i del Carnaval.

Si vols formar part de la nostra comparsa sols has de passar per la nostra escola on t’informarem o omplir el formulari del següent enllaç.

Contacta per qualsevol dubte amb nosaltres

Telèfon: +34 648 472 401

E-mail: esmuvinaros@gmail.com

Canal de Whatsapp: ESMUVI

Direcció: Sant Francesc 68, 12500 Vinaròs                  

Horari d’atenció : De dilluns a divendres de 16:30h a 19:30h