L’ESMUVI Jazz Band apareix l’any 2021 i està formada per professors, alumnes i músics interessats en la música de Jazz, Big Band, Latin Jazz, Funky.

Gràcies de l’energia i ganes de tocar dels nostres profes i alumnes, que ja feien els seus combos i grups, va sorgir la necessitat de fer un grup més gran i obert com és ESMUVI Jazz Band.

Des dels seus inicis hem contat amb l’ajuda de grans mestres i músics de renom nacional i internacional, ja que creiem que és la millor manera de fer crèixer un projecte amb alta qualitat musical. Així ja han passat grans interprets com David Pastor a la trompeta, Joan Chamorro, saxofonista i director de Jazz Bands nacionals i internacionals, Jon Robles, saxofonista polifacètic, i tots els que passaran en un futur ja que és la nostra intenció fer d’aquest grup un referent a les nostres terres i fer-la conèixer arreu.

A més la Jazz Band vol crear el seu projecte pedagògic per a que totes les persones interessades puguen tocar, aprendre, vore els nostres espectàcles, concerts, activitats i masterclass.

Si estàs interessat a tocar, a participar o gaudir dels nostres concerts posa’t en contacte amb nosaltres.

Contacta per qualsevol dubte amb nosaltres

Telèfon: +34 648 472 401

E-mail: info@esmuvi.com

Direcció: Sant Francesc 68, 12500 Vinaròs                  

Horari d’atenció : De dilluns a divendres de 16:30h a 19:30h