Juanjo Bas Forner

Va obtindre el títol Superior de Clarinet pel C.S.M. de València (1996) on també va realitzar els seus estudis de composició, instrumentació, harmonia, contrapunt i cant.

També es mestre d’educació musical per la Universitat de València(1996), llicenciat en direcció d’orquestra per la A.B. of the Royal Schools of Music de Londres (2000) i diplomat en educació musical Willems a Barcelona l’any 1999 amb Jacques i Beatrice Chapuis.

Ha realitzat el Màster en Estètica i Creativitat musical per la Universitat de València i el post-grau en gestió cultural per la Universitat Jaume I de Castelló, així com el Màster de direcció d’orquestra a l’ESMUC a Barcelona amb Jordi Mora.

Es director i fundador de diversos grups musicals com MoMa Orquestra de Cambra i Vinaròs Ensemble i professor de música de l’IES José Vilaplana de Vinaròs des de l’any 2001.

Dins la direcció d’orquestra simfònica i òpera ha participat i ha estat sel·leccionat a diversos cursos i concursos de direcció d’orquestra i direcció d’òpera per Europa i ha estudiat amb directors com Jesús López Cobos, Janos Furst, George Pehlivanian, Cristobal Soler, Jordi Mora i compositors com Marian Didu i ha dirigit repertori simfònic i les òperes La Boheme, Aida, Il Trovattore i Cosi Fan tutte al teatre d’òpera de Burgas (Bulgària).

Va començar els seus estudis musicals a la Societat Musical L’Aliança de Vinaròs als 8 anys amb els professors Jose Ramon Renovell i José Manuel Morales formant part de la banda de música des dels 13 anys i sent el clarinet solista durant 20 anys.

És director i professor d’ESMUVI des dels seus inicis l’any 2010.

Contacta per qualsevol dubte amb nosaltres

Telèfon: +34 648 472 401

E-mail: info@esmuvi.com

Direcció: Sant Francesc 68, 12500 Vinaròs                  

Horari d’atenció : De dilluns a divendres de 16:30h a 19:30h